El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies celebra cada any el Dia Internacional del Voluntariat. Aquest acte és un reconeixement institucional a les entitats i les persones voluntàries que les integren, per la tasca que de forma desinteressada, constant i solidària porten a terme cada dia.

Aquest any, i per primera vegada, la celebració es farà fora de Barcelona. Sant Cugat és la població que l’acollirà. L’Oficina de Voluntariat de  Sant Cugat celebra el seu 5è any de funcionament i en el marc d’aquest aniversari, l’Ajuntament de Sant Cugat i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies coorganitzen la celebració.

El lloc de celebració serà el Monestir de Sant Cugat (Claustre del Monestir s/n – davant plaça de l’Om). A les 18h 30’ començarà l’acte, que comptarà amb la presència de la consellera Dolors Bassa i de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa.

En el marc del Dia Internacional es farà públic el projecte guanyador del XXIII Premi Voluntariat 2016 i comptarem amb la presencia de l’entitat guanyadora del Premi Voluntariat 2015, la Fundació Privada Comtal, que farà una presentació del projecte implementat gràcies al Premi rebut en l’edició anterior.

L’Elisenda Camps, directora i presentadora del programa “Tot és possible” de RAC1, conduirà l’acte i mantindrà una interessant conversa amb membres de l’entitat “PROACTIVA OPEN ARMS” que explicaran la seva experiència i la compartiran amb tots els assistents. L’acte clourà amb l’oferiment d’una copa de cava.  

Prèviament a l’inici de l’acte institucional  -previst per a les 18.30h- s’ofereix la possibilitat a aquelles persones interessades, de fer una visita guiada gratuïta de 30’ per conèixer el claustre del Monestir. No us perdeu aquesta oportunitat!

Cal fer la inscripció per assistir a l’acte i a la visita al claustre del Monestir (optativa), mitjançant aquest formulari

Les places són limitades atès l’aforament dels espais habilitats per l’acte.