Les sessions responen a una de les 28 propostes d’actuació sorgides durant la celebració del 3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat, i donen resposta a també a les demandes de les entitats recollides en les sessions territorials prèvies que es van fer entre els mesos de febrer i abril del 2016.

Les xerrades permeten conèixer:

– Recursos gratuïts per assessorar-vos sobre aspectes jurídics, administratius, econòmics i comptables.

 

– Oferta formativa per a les persones voluntàries de la vostra entitat, pels vostres responsables i pels professionals que hi treballen.

 

– Serveis d’assessorament individualitzat per a la millora de la viabilitat de l’entitat i dels seus projectes (gestió de persones, diversificació de fonts de finançament, projectes d’intervenció, captació de fons, pla de formació, comunicació i difusió…).

 

– Webs, portals i plataformes on trobar informació sobre el món associatiu i de voluntariat i recursos útils que us facilitin la gestió i la comunicació.

 

– Serveis gratuïts d’assessorament per la millora de la comunicació 2.0 de l’entitat i per a l’accés a recursos i eines tecnològiques al vostre abast.

 

– Recursos que s’ofereixen per construir xarxa amb altres entitats i altres agents, per relacionar-se amb el món empresarial o per cridar la ciutadania per incorporar més persones als vostres projectes.

 

 

Programa de la sessió:

17.30

Benvinguda i presentació de la jornada

17.45

Informació sobre els recursos, eines i serveis que la Generalitat de Catalunya posa al servei de les entitats

18.45

Debat obert amb els participants

19.30

Cloenda

 

Dia:

21 de març de 2017

Hora:

17.30 – 19.30 h

Lloc:

Casal de Gent Gran
c. d’Alfara de Carles, 27-33, Tortosa

 

La inscripció és gratuïta, si bé per a poder participar a les sessions és necessari complimentar la vostra inscripció a través d’aquest formulari.