Aquest any es celebra el 25è aniversari d’uns Jocs on el paper de les persones voluntàries va ser clau, i va ajudar a transformar la noció del voluntariat a Catalunya. En aquell esdeveniment van col·laborar més de 36.000 persones voluntàries.

El proper dimecres 5 d’abril a les 17.30 hores tindran lloc les activitats de commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92.

L’objectiu d’aquesta jornada és reconèixer el paper de les persones voluntàries, i com gràcies a la seva dedicació es va aconseguir fer d’aquest esdeveniment un èxit.

L’acte comptarà amb la presència d’en Marc Viñas, subdirector general de Cooperació Social i Voluntariat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.


Programa de la jornada

– Presentació del documental “Voluntariat i Barcelona 92: una llarga història”.

– 3a conferència del cicle “Ciutat i Olimpisme”, “El Voluntariat de Barcelona 92: del procés de selecció a les històries de vida del voluntariat”. Ponents: Núria Cestero, Paco Segura, Marc Viñas i Jordi Viñas. Acte conduit per la periodista Olga Viza.
– Recull fotogràfic de les experiències del Voluntariat a Barcelona 92. Si vas ser voluntari o voluntària porta una còpia d’alguna fotografia i incorporarem el teu testimoni al mural del 25 de juliol.

 

Dia: 5 d’abril de 2017
Hora: 17.30
Lloc: Sala Pau Gil del Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau (C/ Sant Antoni Maria Claret, 167, Barcelona)
Organitza: Ajuntament de Barcelona – Institut Barcelona Esports

 

Es prega confirmar l’assistència a: 25barcelona92@bcn.cat.

Si voleu assistir a aquest acte i necessiteu alguna mesura d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva (interpretació en la llengua de signes o subtitulació en directe), cal que ho sol·liciteu a: 25barcelona92@bcn.cat.

Més informació a: barcelona.cat/25anysolimpica.