El proper 29 de juny a les 18h30’ es farà la inauguració de la 17a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat.

La inauguració tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Casa del Mar de Barcelona (c/Albareda, 1) i comptarà amb la presència de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa.

Com sabeu, l’Escola d’Estiu és una activitat formativa intensiva adreçada a les persones voluntàries, coordinadores i dirigents de les entitats, així com també a la ciutadania interessada en iniciar-se  en el món del voluntariat.

Una de les necessitats que les entitats van posar de manifest al llarg de la celebració del 3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat va ser la de poder comunicar i difondre allò que fan, per tal que arribi a la ciutadania. Per aquest motiu, en el marc de la inauguració de l’Escola d’Estiu es comptarà amb la participació de la Irene Borràs, que amb la xerradaJo comunico, tu comuniques, ell comunica…” abordarà aquest tema tan important per a les entitats, des de la seva expertesa i coneixement . La Irene Borràs és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, Màster en polítiques publiques i socials i experta en comunicació i captació de fons per a organitzacions no lucratives. És consultora a CAUSES, consultoria especialitzada en responsabilitat, compromís, marca i impacte.

Si voleu assistir a la inauguració de l’Escola d’Estiu, ho podeu fer mitjançantaquestformulari

L’aforament és limitat i s’inscriurà per rigorós ordre d’inscripció.

Esperem poder comptar amb la vostra presència el proper 29 de juny!