El 12 de maig a les 12.30h, vist l’èxit d’assistència a la primera sessió,  es presentarà de nou la plataforma TransparEnt, que posa a l’abast de les entitats una eina per poder fer el diagnòstic de la seva transparència, recursos per avançar-hi  i saber com millorar-la.   

El proper 12 de maig a les 12.30h es farà la presentació per segona vegada de  la plataforma TransparEnt. La sessió tindrà lloc a la sala d’actes de la seu del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, al passeig Taulat. 266 – 270 de Barcelona.

TransparEnt és una eina elaborada pel Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària

La web posa a l’abast de les entitats una eina que els permet, no només fer el diagnòstic de la seva transparència sinó també poder millorar-la i obtenir documents d’autoacreditació.

Es indicadors i criteris establerts han estat pensats perquè les organitzacions sàpiguen quins documents han de publicar i de quina manera ho han de fer perquè siguin comprensibles, de forma que la comunicació afavoreixi la participació i el creixement de les entitats.

L’acte de presentació comptarà amb la participació del director general d’Acció Cívica i Comunitària, senyor Bernat Valls, la directora del Laboratori de Periodisme per a la Ciutadania Plural  del Departament de Periodisme i Ciències de la Informació de la UAB, doctora Amparo Moreno Sardà i del senyor Pedro Molina, autor del projecte, que en farà la seva presentació.

El suport del Govern de la Generalitat al projecte és una acció que encaixa amb les línies prioritàries del Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat 2014 – 2015, prorrogat per a l’any 2016, amb l’objectiu de posar a l’abast de les entitats una eina, un recurs gratuït, fàcilment accessible, dissenyat i elaborat amb la participació de les pròpies entitats, que les faciliti el coneixement sobre el compliment de la normativa sobre transparència.

Si voleu assistir a l’acte, cal que formalitzeu la vostra inscripció mitjançant aquest formulari

L’aforament és limitat. Quan s’esgotin les places s’obrirà una llista d’espera.