logotip_generalitat_catalunya_header
logotip_a_labast

Butlletí del voluntariat català

A l'abast

Juny 2021 #509

Destacats

escola d'estiu
Monografies de la llei del voluntariat
Servei de Promoció Associacionisme i Voluntariat
femcomunitat_4

Crides de voluntariat

 • Camps de treball internacionals

  Entitat: COCAT - COORDINADORA D'ORGANITZACIONS DE CAMPS DE TREBALL DE CATALUNYA

  Lloc: Arreu del món

  Dedicació: Estable

  Perfil: En principi no es demana cap coneixement tècnic, s'ha de poder comunicar en anglès ja que tots els projectes tenen l'anglès com a llengua vehicular, i estar al cas de si algun projecte concret demana algun requisit.

 • Programes de mentoria refugi i arrelament social - Barcelona

  Entitat: Coordinadora Mentoria Social

  Lloc: Barcelona

  Dedicació: Estable

  Perfil: Ser capaç d’assimilar i comprendre els objectius i el rol de mentor/a. Competències personals : compromís, responsabilitat, constància, tolerància a la frustració, etc. Competències interpersonals: habilitats comunicatives, perspectiva social i empatia, capacitat de diàleg i de mantenir relacions horitzontals, etc. Persones actives o interessades per activitats culturals i lúdiques.

 • Voluntariat Inclusiu sense barreres

  Entitat: FEDERACIÓ ECOM

  Lloc: Barcelona

  Dedicació: Puntual

  Perfil: Busquem persones voluntàries, majors de 18 anys, amb disponibilitat de 1 cap de setmana mensual (normalment dissabte matí o tarda) amb ganes d'aprendre i passar-ho bé.

Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya

Directe a

facebook twitter 
logotip_generalitat_catalunya_footer
Alta butlletí Baixa butlletí Butlletins anteriors Contacte

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades. Aquest butlletí és una iniciativa de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. ISSN: 2385-4146.