logotip_generalitat_catalunya_header
logotip_a_labast

Butlletí del voluntariat català

A l'abast

Desembre #519

Destacats

IRPF
AIS
connectat-al-voluntariat-campanya

Propostes de voluntariat

 • Voluntariat Nit de Reis

  Entitat: Associació Cultural Nova Acròpolis

  Lloc: Barcelona

  Dedicació: Puntual

  Descripció: Dia 6 de gener de les 19 h a 20.30 h prepararem les bosses de menjar i targetes nadalenques amb els nostres millors desitjos. A les 20.30 h començarem el repartiment de menjar, distribuïts en grups, pels diferents barris de Barcelona.

 • Suport al projecte "Criança positiva"

  Entitat: Fundació Comtal

  Lloc: Barcelona

  Dedicació: Estable

  Descripció: Busquem persones voluntàries pel grup de criança positiva de 0-3 anys. Persona que pugui donar suport a la tècnica de famílies setmanalment en les diferents sessions en què es treballa conjuntament amb les famílies i els seus infants.

 • Reforç escolar amb infants a Salt

  Entitat: Casal dels Infants

  Lloc: Salt

  Dedicació: Estable

  Perfil: Persones compromeses, majors de 18 anys, amb habilitats socials i comunicatives, sociables, empàtics, constants, que sàpiguen ensenyar i transmetre i amb paciència.

Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya

Directe a

facebook twitter 
logotip_generalitat_catalunya_footer
Alta butlletí Baixa butlletí Butlletins anteriors Contacte

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades. Aquest butlletí és una iniciativa de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. ISSN: 2385-4146.