logotip_generalitat_catalunya_header
logotip_a_labast

Butlletí del voluntariat català

A l'abast

Maig #520

Destacats

hondo_studio_photography_Escola_Voluntariat_17
Vic acollirà el proper 7 de juliol la 23a edició de l’Escola d’estiu del voluntariat
Ja pots consultar les bases reguladores del programa europeu de finançament Next Generation
northfolk_unsplash
connectat-al-voluntariat-campanya
Vols fer voluntariat? Consulta les propostes a "Connecta't al voluntariat!"

Propostes de voluntariat

 • Acompanyament a grup de percussió familiar

  Entitat: Fundació Salut Alta

  Lloc: Badalona

  Dedicació: Dimecres de 17:30 a 19h

  Descripció: A la Salut Alta hem començat una activitat de percussió amb Badalona Batec en la qual acompanyem a un grup de nens i nenes, adolescents i famílies mentre aprenen i es relacionen mitjançant la percussió. Comptem amb un dinamitzador que és qui porta tota la part de música i amb una educadora de referència a qui la persona voluntària haurà de donar suport.

 • Camps de treball internacionals

  Entitat: COCAT

  Lloc: Arreu del món

  Dedicació: Estades de mínim 15-20 dies

  Descripció: Un camp de treball internacional és una experiència de voluntariat i formativa on tu ofereixes el teu temps a una organització d’un altre indret del món per tal de realitzar una feina de suport en una comunitat local en concret, fent un treball de tipologia molt diversa (social, mediambiental, cultural, educatiu,…), realitzant tasques com ara la protecció a la natura, sensibilització, ajudant persones i col·lectius, intervencions al patrimoni, festivals o tasques de tipus arqueològic.

 • Taller d'Inserció Laboral

  Entitat: Bona Voluntat en Acció

  Lloc: Barcelona ciutat

  Dedicació: Dilluns i/o Dimecres matí o tarda

  Descripció: Necessitem voluntaris/es pel taller laboral, és una activitat en la qual acudeixen persones usuàries de la nostra entitat, de diferents orígens, perfils personals i professionals i dificultats (idioma, informàtica...) per aprendre com fer la recerca de feina. En el taller cada voluntari/a treballa amb 2/3 persones usuàries i els dóna suport en la recerca de feina, els hi ensenya a utilitzar els mitjans (pàgines web, e-mails,...), els guia i els aconsella.

Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya

Directe a

facebook twitter 
logotip_generalitat_catalunya_footer
Alta butlletí Baixa butlletí Butlletins anteriors Contacte

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades. Aquest butlletí és una iniciativa de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. ISSN: 2385-4146.