logotip_generalitat_catalunya_header
logotip_a_labast

Butlletí del voluntariat català

A l'abast

Maig #521

Destacats

remi-walle-unsplash
Oberta la convocatòria de la 29a edició del Premi Voluntariat: presenta el teu projecte!
Consulta el programa i els tallers de la 23a edició de l'Escola d'estiu de voluntariat a Vic
Generico-2022-800x533-1-1
scott-graham_unsplash
Coneixes els serveis d'assessorament i acompanyament a les entitats?

Propostes de voluntariat

 • Monitor/a de lleure

  Entitat: Associació de Lleure Imaginarium

  Lloc: El Prat de Llobregat

  Dedicació: De 8:30h a 14h

  Descripció: Vols formar part de l'equip de monitores i monitors de les activitats d'estiu? Vine i participaràs d'un munt d'activitats de lleure, fes que les rialles dels infants omplin tots els racons del món.

 • Camps de treball internacionals

  Entitat: COCAT

  Lloc: Arreu del món

  Dedicació: Estades de mínim 15-20 dies

  Descripció: Un camp de treball internacional és una experiència de voluntariat i formativa on tu ofereixes el teu temps a una organització d’un altre indret del món per tal de realitzar una feina de suport en una comunitat local en concret, fent un treball de tipologia molt diversa (social, mediambiental, cultural, educatiu,…), realitzant tasques com ara la protecció a la natura, sensibilització, ajudant persones i col·lectius, intervencions al patrimoni, festivals o tasques de tipus arqueològic.

 • Organització i distribució d'aliments

  Entitat: Associacio Prohabitatge

  Lloc: Barcelona i Terrassa

  Dedicació: Un o dos dies a la setmana (3 o 4 hores, per dia)

  Descripció: Es necessita persones per l'organització i distribució de lots d'aliments que recollim del Banc dels Aliments. Realitzar una col·laboració en la càrrega i descàrrega de furgoneta, poder organitzar els lots de menjar amb els/les tècnics/ques per les diferents famílies, i per poder donar suport en la distribució entre els diferents habitatges que té l'entitat.

Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya

Directe a

facebook twitter 
logotip_generalitat_catalunya_footer
Alta butlletí Baixa butlletí Butlletins anteriors Contacte

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades. Aquest butlletí és una iniciativa de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. ISSN: 2385-4146.