logotip_generalitat_catalunya_header
logotip_a_labast

Butlletí del voluntariat català

A l'abast

Setembre #527

Destacats

towfiqu-barbhuiya-JhevWHCbVyw-unsplash

Demà últim dia per presentar la sol·licitud per a les subvencions d'IRPF

Ets una entitat sense ànim de lucre i vols aprendre sobre digitalització? Apunta't a les formacions d'octubre!

mailchimp-04X1Yp9hNH8-unsplash
@startaeteam-7tXA8xwe4W4-unsplash

Coneixes els serveis d'assessorament i acompanyament a entitats? Són gratuïts i duts a terme per entitats especialitzades del sector associatiu

Propostes de voluntariat

 • Persones voluntàries per tallers de cuina amb adolescents al Raval

  Entitat: Casal dels Infants

  Lloc: Barcelona

  Dedicació: L'activitat es durà a terme els dilluns i dimarts en horari de 11.30 a 14.30h, la col·laboració mínima és d'un matí a la setmana durant tres mesos.

  Descripció:

  Cerquem persones voluntàries per acompanyar participar en els tallers de cuina amb adolescents. El paper de la persona voluntària és donar suport a l'educador del taller, acompanyant durant l’activitat: anar a comprar, cuinar, recollir i valorar l'activitat. Possibilitat de dinamitzar el taller i programar receptes.

 • Acompanyament a persones grans

  Entitat: Avismón - Catalunya

  Lloc: Tarragona

  Dedicació: Un matí o una tarda a la setmana (dilluns a diumenge)

  Descripció:

  Vols compartir el teu temps? Fes voluntariat amb la Fundació Avismón-Catalunya, on atenem a persones grans que pateixen soledat no volguda i aïllament social. Necessitem persones voluntàries per acompanyaments a domicili, acompanyaments mèdics-gestions i sortir al carrer amb persones grans.

 • Ensenyament lectoescriptura a persones en exclusió residencial

  Entitat: Associació Prohabitatge

  Lloc: Barcelona

  Dedicació: A acordar usuària-voluntària

  Descripció:

  La activitat consisteix en el suport a l'ensenyament de nocions bàsiques en lectoescriptura per persones en situació d'exclusió residencial, nouvingudes al país. Prohabitatge genera activitats complementaries als serveis que assisteixen per tal de reforçar les seves competències bàsiques de comunicació, i millorar els seus processos vitals.Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya

Directe a

facebook twitter 
logotip_generalitat_catalunya_footer
Alta butlletí Baixa butlletí Butlletins anteriors Contacte

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades. Aquest butlletí és una iniciativa de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. ISSN: 2385-4146.