logotip_generalitat_catalunya_header
logotip_a_labast

Butlletí del voluntariat català

A l'abast

Maig #523

Destacats

Taller1-800x533
Taller 1: Aprèn a fer vídeos amb el mòbil per a les xarxes socials, amb Jordi Flamarich
Taller 2: Les persones estan per sobre dels processos, amb Juan Antonio Gómez
Taller2-800x533
Taller3-800x533
Taller 3: El poder del Joc en els equips, amb Imma Marín

Curs d’Iniciació al Voluntariat (CIV) en línia: una porta d’entrada a l’acció voluntària!
christin-hume-@christinhumephoto-unsplash

Propostes de voluntariat

 • Casal d'estiu amb infants o adolescents

  Entitat: Casal dels Infants

  Lloc: Barcelona, Badalona, Sant Adrià del Besós, Santa Coloma i Salt

  Dedicació: de 9 a 17h

  Descripció:

  Les persones voluntàries donaran suport als jocs, excursions, tallers lúdics i en l'espai de menjador (dinar inclòs per voluntaris/es), sempre amb l'acompanyament dels educadors i educadores dels projectes. Els casals d'estiu es portaran a terme des de l'última setmana de juny fins a finals d'agost, de dilluns a divendres en horari de 9h a 17h. Demanem una col·laboració mínima d'una setmana (recomanable dues setmanes). Estem al Raval, La Mina-Besós, Badalona, Santa Coloma i Salt.

 • Advocats/des voluntàries

  Entitat: Fundació Babel

  Lloc: Barcelona

  Dedicació: De dilluns a divendres a escollir entre matins i tardes

  Descripció:

  A Fundació Babel, a través dels nostres projectes, acompanyem a persones i famílies que es troben en situació de vulnerabilitat, amb especial atenció a aquelles que han viscut un procés migratori. Mitjançant els nostres projectes contribuïm amb el seu benestar emocional, així com amb l’accés als seus drets. Actualment estem cercant un/a advocat/da que vulgui formar part del nostre equip del Servei d'Orientació Jurídica, concretament en l'àmbit d'estrangeria, resolent consultes de persones usuari.

 • Acompanyament a joves tutelats i extutelats

  Entitat: Associació Quilòmetre Zero

  Lloc: Tarragona, Reus, Vila Seca, Valls, i voltants

  Dedicació: flexible

  Descripció:

  El Projecte AmbTu, a través de l'acompanyament i la mentoria social, persones adultes voluntàries (+ de 30 anys) acompanyen i ofereixen suport a joves (17 – 23 anys) ex tutelats i/o en risc d’exclusió que han d’emprendre la seva vida adulta un cop surten dels centres on han viscut sota la tutela de la Generalitat de Catalunya.

Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya

Directe a

facebook twitter 
logotip_generalitat_catalunya_footer
Alta butlletí Baixa butlletí Butlletins anteriors Contacte

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades. Aquest butlletí és una iniciativa de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. ISSN: 2385-4146.