logotip_generalitat_catalunya_header
logotip_a_labast

Butlletí del voluntariat català

A l'abast

Febrer #534

Destacats

El valor de la formació en el voluntariat
La 18a trobada de Punts del voluntariat local de Catalunya es celebra a Lleida ciutat
connectat-al-voluntariat-campanya

Propostes de voluntariat

 • IMPLICA'T PEL CLIMA Pobresa Energética

  Entitat: ABD - ASSOCIACIÓ BENESTAR I DESENVOLUPAMENT

  Lloc: Barcelonès

  Dedicació: Estable

  Descripció: El projecte COOLtoRISE busca persones voluntàries per ajudar a col·lectius vulnerables a augmentar la seva resiliència climàtic. Com? els i les voluntàries realitzaran activitats com a agents de pobresa energètica com tallers sobre cultura energètica ,a instal·lació de kits d’estalvi energètic en les llars, activitats de sensibilització amb xiquets i xiquetes, o intervencions comunitàries.

 • Suport a la recollida de donacions

  Entitat: ASSOCIACIÓ PROHABITATGE

  Lloc: Àrea Metropolitana de Barcelona

  Dedicació: Estable

  Descripció: Necesitamos personas que den apoyo a la recogida de material de donaciones para personas en situación de exclusión residencial. Recibimos donaciones de alimentos, material de higiene, mobiliario... que guardamos en nuestros almacenes para ofrecérselo a familias. El soporte del voluntariado es clave para llevar a cabo este trabajo cotidiano de nuestro proyecto, y poder garantizar las necesidades de las familias.

 • Suport de bugaderia o cuina al Centre Residencial Can Banús de Badalona

  Entitat: FUNDACIÓ ACOLLIDA I ESPERANÇA

  Lloc: Centre d'acollida Can Banús - Badalona

  Dedicació: Estable

  Perfil: Busquem voluntaris/àries per donar suport a la BUGADERIA del Centre d’acollida per persones adultes Can Banús, a Badalona. Preferiblement els dijous al MATÍ. I, a CUINA, al matí per donar suport a les cuineres o bé alguna tarda a la setmana pel taller de cuina amb les persones residents.

Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya

Directe a

facebook twitter 
logotip_generalitat_catalunya_footer
Alta butlletí Baixa butlletí Butlletins anteriors Contacte

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades. Aquest butlletí és una iniciativa de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. ISSN: 2385-4146.