logotip_generalitat_catalunya_header
logotip_a_labast

Butlletí del voluntariat català

A l'abast

Març #535

Destacats

Es publiquen les noves bases de les Subvencions de projectes i activitats per a entitats de l’àmbit de polítiques públiques socials del Departament de Drets Socials (COSPE)
Trobada de les Escoles del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat (PFAVC) a la seu de Fundesplai al Prat del Llobregat
reunió escoles del Pla _el pra
civ
La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) impulsa vuit edicions del Curs d’Iniciació al Voluntariat (CIV) en línia i gratuïtes des de l'Aula Virtual del PFAVC

Propostes de voluntariat

 • Suport i Acompanyament a persones amb càncer i familiars

  Entitat: ASSOCIACIÓ CONTRA EL CÀNCER A CATALUNYA

  Lloc: Tarragona i província

  Dedicació: Estable

  Descripció: ¿Vols ajudar amb la teva acció a persones que estan passant per un moment vital de la seva vida? Et donem l'oportunitat de poder ajudar i estar al costat de les persones i familiars que estan en una situació de patiment. Vina, informat, format i acompanya'ns en aquestes lliçons de vida.

 • Parella lingüística - Llengua castellana

  Entitat: INICIATIVES SOLIDÀRIES

  Lloc: Àrea Metropolitana de Barcelona

  Dedicació: Estable

  Descripció: A la nostra llar Mont-Roig (Barcelona), necessitem un voluntari o voluntària que faci de suport idiomàtic de llengua castellana, a un jove de setze anys. L'horari idoni per dur a terme l'activitat són els dimecres, dijous i divendres entre les 18.00h Els materials i les eines les facilitarà la Fundació.

 • Necessitem 3 voluntaris/àries per Can Banús Badalona

  Entitat: FUNDACIÓ ACOLLIDA I ESPERANÇA

  Lloc: Centre d'acollida Can Banús - Badalona

  Dedicació: Estable

  Perfil: Necessitem tres persones voluntàries diferents: 1. Per donar classes de castellà a algunes de les persones residents, algun matí de dilluns a divendres. 2. Per engegar un taller d'hort amb algunes de les persones residents. Algun dia de la setmana de dilluns a divendres, matí o tarda. 3. Per donar un cop de mà a la bugaderia, els dijous al matí.

connectat-al-voluntariat-campanya

Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya

Directe a

facebook twitter instagram youtube 
logotip_generalitat_catalunya_footer
Alta butlletí Baixa butlletí Butlletins anteriors Contacte

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades. Aquest butlletí és una iniciativa de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. ISSN: 2385-4146.