logotip_generalitat_catalunya_header
logotip_a_labast

Butlletí del voluntariat català

A l'abast

Gener #532

Destacats

Assessorament
Serveis d'Assessorament gratuït per a entitats


Materials antiestigma de Salut mental
Guia comunicacio antiestigma

Propostes de voluntariat

 • CAMPS DE TREBALL INTERNACIONALS

  Entitat: COCAT - COORDINADORA D'ORGANITZACIONS DE CAMPS DE TREBALL DE CATALUNYA
  Lloc: Arreu del món
  Dedicació: llarga durada
  Descripció:
  A diferència d’una experiència de voluntariat de més curta durada i puntual com són els camps de treball, en els projectes de llarga durada la participació es fa de forma individual i no en grup, això permet una major implicació i més profund aprenentatge en les tasques que es duen a terme. Des de COCAT gestionem dos tipus de voluntariats de llarga durada: els projectes de mitja i llarga durada (MLTV) i els ESC (projectes europeus). Mes info a: voluntariat.ltv@cocat.org
 • VOLUNTARIAT AL PROJECTE PATIPAMI

  Entitat: ASSOCIACIÓ SAÓ - PRAT (SUPORT, APRENENTATGE, ORIENTACIÓ)
  Lloc: SaóPrat. Av del Canal 110, El Prat de Llobregat
  Dedicació: Puntual d'acord a les necessitats de l'acció
  Descripció:
  La tasca principal és donar suport al professional de referència del projecte. Proposar/impartir tallers puntuals oberts a les capacitats i habilitats de la persona voluntària (per exemple: artteràpia, ball, grafit, fotografia, entre d’altres). Si arriba una proposta de taller i ho vols compartir amb nosaltres, fes-nos-ho saber.
  Habilitats necessàries:
  El projecte pretén promoure espais de relació entre iguals saludables i d’oci positiu, lliure de prejudicis i estigmes, és un recurs universal i gratuït. L’espai que s’ofereix es crea a partir de la proposta d’activitats i tallers d’oci dels propis joves. El curs passat es van realitzar els següents tallers / activitats: cuina, automaquillatge, grafit, gravació i edició de vídeo, entre d’altres.

Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya

Directe a

facebook twitter 
logotip_generalitat_catalunya_footer
Alta butlletí Baixa butlletí Butlletins anteriors Contacte

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades. Aquest butlletí és una iniciativa de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. ISSN: 2385-4146.