logotip_generalitat_catalunya_header
logotip_a_labast

Butlletí del voluntariat català

A l'abast

Febrer #533

Destacats

materials
Materials per tractar l’enfocament de gènere


Consulta pública del Projecte de decret del Consell de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya
Govern Obert. Construint

Propostes de voluntariat

 • EMERGÈNCIA SOCIAL| PERSONES GRANS | SANT ADRIÀ DE BESÒS
  Entitat: FUNDACIÓ PRIADA AVISMON-CATALUNYA
  Lloc: Sant Adrià del Besòs
  Dedicació: Un matí o una tarda a la setmana (dilluns a diumenge)
  Descripció: Vols compartir el teu temps? Fes voluntariat amb la Fundació Avismón-Catalunya, on atenem a PERSONES GRANS que pateixen soledat no volguda i aïllament social. Aprofita el teu temps lliure i acompanya a una persona gran. "Tan sols amb la teva presència, pots ajudar a millorar la seva qualitat de vida." AVISMÓN CONNECTA PERSONES. info@avismon.org / 933325858
 • VOLUNTARIS/ES PEL REFORÇ ESCOLAR
  Entitat: BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ
  Lloc: Pg. Montjuïc 70, baixos, Barcelona
  Dedicació: Dilluns i Dimarts per les tardes
  Descripció: Necessitem voluntaris/àries per ajudar als nens de Primària i/o als nois i noies d'ESO amb necessitat de suport escolar. Els voluntaris de E.S.O. han de tenir coneixements de matemàtiques i llengua catalana. Els nostres nens/es i joves procedeixen de famílies en perill d'exclusió social, i conformen un grup amb una gran diversitat cultural.

Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya

Directe a

facebook twitter 
logotip_generalitat_catalunya_footer
Alta butlletí Baixa butlletí Butlletins anteriors Contacte

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades. Aquest butlletí és una iniciativa de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. ISSN: 2385-4146.