logotip_generalitat_catalunya_header
logotip_a_labast

Butlletí del voluntariat català

A l'abast

Maig #538

Destacats

Cens d'entitats de voluntariat
Finalitza el termini de presentacions de sol·licituds de la COSPE el 25 de maig
Coneix els Punts de Voluntariat
Xarxanet.org
COSPE 2023
Xarxanet.org a Vilanova

Propostes de voluntariat

 • Acompanyament a pacients amb càncer i familiars a l'àmbit hospitalari a Tarragona

  Entitat: ASSOCIACIÓ ESPANYOLA CONTRA EL CÀNCER DE GIRONA

  Lloc: Girona

  Dedicació: Estable

  Descripció:

  Per a aquesta vacant en concret, busquem persones que vulguin realitzar suport i acompanyament a pacients oncològics i familiars a l’àmbit hospitalari de Tarragona.

  Habilitats necessàries:

  L'únic requisit per col·laborar com a voluntari/ària és que tinguis ganes d'ajudar les persones amb càncer i les seves famílies. No necessites tenir experiència prèvia, ja que des de l'Associació ens responsabilitzem d'oferir formació contínua al nostre voluntariat. Si bé és cert, que una de les nostres obligacions com a entitat és salvaguardar la seguretat de les persones voluntàries que formen part del nostre equip, així com de totes les persones que participen en les activitats que organitzem

 • Visites hospitalàries - Evitem la soledat als hospitals

  Entitat: Obra Social Santa Lluïsa de Marillac
  Lloc: Diferents hospitals de Barcelona

  Descripció:

  Amb aquesta iniciativa volem oferir companyia i suport a aquelles persones ingressades als hospitals que no compten amb una xarxa familiar i social sòlida, la qual cosa ocasiona que acabin passant la major part del temps en soledat. És un tipus de voluntariat molt flexible, l'objectiu és poder organitzar-nos com a equip i que tots/es puguem aportar el nostre petit gra de sorra per dignificar a la persona i evitar el sentiment de soledat durant l'ingrés hospitalari.

  Habilitats necessàries:

  Persona empàtica, responsable, prudent i observadora. Busquem voluntaris i voluntàries amb ganes de conèixer altres persones i dedicar una petita part del seu temps a pal·liar la soledat als hospitals.

 • Voluntaris pel casal d'estiu amb infants i joves a la Fundació Comtal

  Entitat: FUNDACIÓ COMTAL

  Lloc:Barcelona, Ciutat Vella

  Descripció:

  Som la Fundació Comtal, una entitat social sense ànim de lucre on treballem perquè els infants, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat, així com les seves famílies, tinguin oportunitats de futur. Necessitem persones que donin suport al grup d’educadors i monitors del casal d’estiu del nostre Centre Obert. Que ajudin a dinamitzar les activitats i a acompanyar als infants i joves en el seu dia a dia, des d’una perspectiva lúdica, respectuosa i inclusiva.

  Habilitats necessàries:

  Persones amb sensibilitat, responsabilitat i compromís. Amb habilitats per treballar en equip i amb infants. És important que tinguin empatia, comunicació assertiva i capacitat d’observació. Amb ganes d’aprendre i compartir temps amb infants i joves. Que es mostrin obertes, dinàmiques i amb iniciativa.

connectat-al-voluntariat-campanya

Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya

 • Els equips humans a les entitats de voluntariat en línia
  Dates: 28/06/2023 – 25/08/2023
  Lloc: en línia

  Entitat: FUNDACIÓ PERE TARRÉS – FORMACIÓ

 • Formació de formadors en línia

  Dates: 28/06/2023 – 28/07/2023
  Lloc:
  en línia

  Entitat: FUNDACIÓ PERE TARRÉS – FORMACIÓ

Si vols consultar tots els cursos aquí podrás trobar l'Agenda complerta

Directe a

facebook twitter instagram youtube 
logotip_generalitat_catalunya_footer
Alta butlletí Baixa butlletí Butlletins anteriors Contacte

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades. Aquest butlletí és una iniciativa de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. ISSN: 2385-4146.