Comencen les inscripcions a l’Escola d’Estiu del Voluntariat. Les diferents activitats formatives van dirigida a persones voluntàries de les entitats, coordinadors i coordinadores de voluntariat i dirigents de les entitats.

A partir del dilluns 8 de juny comencen les inscripcions per participar a l’Escola d’Estiu del Voluntariat, que es realitzar entre els mesos de juliol i de setembre.

 

Es faran diferents formacions i diferents formats, que pretenen arribar a tots els perfils i disponibilitats de les persones voluntàries de les entitats, coordinadors i coordinadores de voluntariat i dirigents de les entitats.

 

Podeu anar consultant la proposta de formacions que es realitzaran a cada una de les seus, per tal d’anar-vos reservant ja les agendes.

 

 

 

 

Si us voleu inscriure podeu consultar el programa complet de l’Escola d’Estiu, amb el contingut de les diferents formacions i les dades per inscriure’s i així com les condicions d’inscripció.

 

Recordeu que:

 

  • Cal ser  membre d’una entitat sense ànim de lucre per poder-s’hi inscriure, tot i que els cursos d’iniciació al voluntariat estan oberts a tota la ciutadania
  • Cal ser més gran de 18 anys, si bé als cursos d’iniciació al voluntariat es permet la inscripció de persones més grans de 16 anys.
  • Totes les formacions del programa de l’Escola d’Estiu no tenen cost de matrícula.