En aquesta secció hi trobaràs informació sobre com impulsar i dinamitzar el teixit associatiu i el voluntariat des de l’administració pública de què formes part.

Punts de voluntariat local

Un punt voluntariat local informa, assessora i orienta les entitats sense ànim de lucre i els voluntaris. Consulta els Punts de voluntariat local de Catalunya.

Creació d’un punt de voluntariat local

T’ajudem a crear un punt voluntariat local a l’administració pública de què formes part. Més informació.

Suport i assessorament a les administracions públiques

T’oferim informació i assessorament en relació amb el voluntariat i a la Llei 25/2015, del 30 de juliol, del voluntariat i de foment de l’associacionisme. Més informació.

Adaptació de les administracions públiques a la Llei del voluntariat

Consulta el document de recomanacions per a l’adaptació de les administracions públiques a la Llei 25/2015, del 30 de juliol, del voluntariat i de foment de l’associacionisme. Consulta el document complet aquí.

Estigues al dia de l’associacionisme i el voluntariat

Si vols estar al dia de les activitats de la DGACC i rebre informació sobre l’associacionisme i el voluntariat, omple el formulari següent i rebràs el nostre butlletí. Subscripció al butlletí A l’Abast.

Preguntes més freqüents

En aquesta secció hi trobaràs una relació de les preguntes més freqüents de les administracions públiques sobre l’associacionisme i el voluntariat. Consulta les preguntes més freqüents.