En aquesta secció hi trobaràs informació sobre com impulsar i dinamitzar el teixit associatiu i el voluntariat des de l’administració pública de què formes part.

Punts de voluntariat local

Un punt voluntariat local informa, assessora i orienta les entitats sense ànim de lucre i els voluntaris. Consulta els Punts de voluntariat local de Catalunya.

Creació d’un punt de voluntariat local

T’ajudem a crear un punt voluntariat local a l’administració pública de què formes part. Més informació.

Suport i assessorament a les administracions públiques

T’oferim informació i assessorament en relació amb el voluntariat i a la Llei 25/2015, del 30 de juliol, del voluntariat i de foment de l’associacionisme. Més informació.

Adaptació de les administracions públiques a la Llei del voluntariat

Consulta el document de recomanacions per a l’adaptació de les administracions públiques a la Llei 25/2015, del 30 de juliol, del voluntariat i de foment de l’associacionisme. Consulta el document complet aquí.

Cercador d’entitats censades

Coneix quines entitats estan censades al Cens d’entitats de voluntariat. Més informació.

Butlletins

Si vols estar al dia de les activitats de la DGACC i rebre informació sobre l’associacionisme i el voluntariat, omple el formulari següent i rebràs el nostre butlletí. Subscripció al butlletí A l’Abast.

Preguntes més freqüents

En aquesta secció hi trobaràs una relació de les preguntes més freqüents de les administracions públiques sobre l’associacionisme i el voluntariat. Consulta les preguntes més freqüents.