AFEV

AFEV obté el 3r premi de la 28a edició del Premi Voluntariat pel projecte Digitalització i adaptació del cicle de voluntariat en els projectes de mentoria de l’AFEV. A partir de la irrupció de la pandèmia i de les restriccions derivades, des de l’entitat van transformar digitalment totes les accions del curs per preservar els vincles entre els mentors i els infants i adolescents mentorats.

Digitalització i adaptació del cicle de voluntariat

Per dur a terme el projecte, AFEV va crear materials, recursos i consells, per adaptar les trobades de mentoria en format virtual. D’aquesta manera, es van aconseguir mantenir el 85% dels tàndems actius i a més, totes les accions derivades del voluntariat es van transformar digitalment com les reunions, formacions i trobades.

Per a la campanya 2020-2021, AFEV va dissenyar totes les accions per a cercar nou voluntariat en format digital i van poder emprar les alternatives digitals utilitzades l’any anterior per a tot el cicle del projecte de voluntariat, des de la captació fins la formació i també per a algunes parts del cicle dels projectes de mentoria.

AFEV

L’AFEV és una entitat d’origen francès que lluita contra les desigualtats des de fa quasi trenta anys a diverses ciutats a França i, des de 2007, a Catalunya, i des del 2018 a València. Durant el passat curs va mobilitzar 280 persones voluntàries i al llarg d’aquests anys han participat 1.050 infants i adolescents i 1.208 voluntaris i voluntàries.