Agraïment voluntariat

L’agraïment al voluntariat sempre és necessari i oportú, ja que any rere any la força del voluntariat demostra la capacitat que té per transformar les realitats i avançar cap a una societat amb igualtat d’oportunitats, per millorar la qualitat de vida de les persones, per defensar els drets dels més vulnerables, per tenir cura de l’entorn…; en definitiva, per construir un món més just i solidari.

Però aquest reconeixement a les persones voluntàries és especialment necessari el 2020, un any marcat per la pandèmia i els seus efectes sobre la salut de les persones i el nostre dia a dia. És una afectació global, universal, que ha produït alteracions d’una manera simultània, però amb intensitat diferent, i que ha impactat molt més en les persones vulnerables. I en aquest any tan convuls, tan complex i tan difícil, el voluntariat ha respost i ha tornat a donar exemple; ha superat adversitats i ha mostrat una capacitat de resiliència i d’adaptació a la situació encomiable.

L’any 2020, gràcies a la força del voluntariat s’ha pogut continuar tenint cura de les persones més vulnerables i s’han pogut acompanyar els nostres veïns i veïnes de tots els racons del país.

A tots i a totes, moltes gràcies! Seguiu connectats al voluntariat!