AIS

AIS Ajuda a la Infància sense recursos obté el 1r premi de la 28a edició del Premi Voluntariat pel programa Connectem els invisibles que tracta en la transformació dels seus programes, projectes i activitats a un programa basat en la virtualitat sense perdre la seva essència i reforçant el vincle entre les persones usuàries i voluntàries.

Connectem els invisibles

La situació provocada per la pandèmia va alterar una gran part dels projectes d’AIS, van quedar aturats i sense previsió de poder-los reprendre a curt termini. Per adaptar-se a aquest nou escenari, van transformar programes, projectes i activitats fins llavors, completament presencials, a un programa basat en la virtualitat, però sense perdre la seva essència: reforçant el vincle amb les persones usuàries i voluntàries. Aquesta adaptació es plasma en tres iniciatives:

  • Contagiant somriures: elaboració de contes, dibuixos, vídeos i missatges encoratjadors. 
  • Comunitat Virtual: diferents  espais de contacte, coordinats per l’entitat per facilitar que persones voluntàries i usuàries segueixin connectades.
  • La Finestra: programa audiovisual que s’emet a través de plataformes en directe el segon cap de setmana de cada mes.

AIS Ajuda a la Infància sense recursos

L’entitat treballar per la inclusió i la sensibilització de la societat vers el col·lectiu de persones amb diversitat funcional, que ajuda i millora la qualitat de vida d’aquestes persones i la de les seves famílies gràcies al moviment del voluntariat.