S’amplia el termini 4 dies per tal de facilitar a les entitats el procés de presentació. Us informem que el període de presentació de sol·licituds de la convocatòria ordinària de subvencions per a entitats s’ha ampliat fins al 24 d’abril de 2015.

Està previst que dilluns, 20 d’abril, es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la corresponent resolució establint aquesta ampliació de termini.

Podeu trobar tota la informació relativa a aquesta convocatòria a l’espai informatiu de la web del departament fent un clik aquí.

Us recordem que aquest 2015 es convoquen subvencions per a la realització d’activitats i projectes de caràcter cívic, participació ciutadana i de promoció del voluntariat.

Les subvencions per a activitats són de caràcter anual, i els projectes tenen abast pluriennal, tal com s’indica a les bases.

Es continua mantenint com a prioritats aquelles activitats i projectes que donin resposta a ls mesures descrites en el Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat 2014 – 2015.

Per a més informació sobre les prioritats de PNAV establertes a les bases, podeu fer click aquí.

Si voleu consultar el document sencer del Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat pel període 2014 – 2015 podeu consultar-lo aquí: PNAV 2014 – 2015