Arrenca La Marató 2011. Vols participar? Oberta la inscripció del 7 d’octubre fins el 14 de novembre.

El 18 de desembre del 2011 La Marató de TV3 arribarà als 20 anys amb un programa dedicat a la regeneració i trasplantaments d’òrgans i teixits.

El 24 d’octubre es posarà en marxa la campanya de divulgació de La Marató a les escoles, amb conferències informatives adreçades a alumnes d’entre 12 i 16 anys de tots els centres educatius del país. L’objectiu és donar a conèixer als joves el la realitat que es planteja en la Marató d’enguany i promoure l’interès en la participació social de caire solidari.

Els més de 2000 voluntaris, que cada any participen amb el seu compromís i temps en el desenvolupament de la jornada en les 4 seus telefòniques arreu de Catalunya, podran inscriure’s -com l’any passat- a través d’aquest mateix espai web entre els dies 7 d’octubre i 14 de novembre.

La inscripció permet escollir la tasca a realitzar , el torn horari i la seu territorial on vulguin participar, així com les dates i llocs de formació de la campanya 2011.

L’edició La Marató 2010 va tancar l’edició amb el marcador més alt de la seva història, que fins ara ostentava l’edició del 2004. Un excel•lent resultat que se suma a les fites aconseguides el mes de desembre per les diferents activitats i accions de mobilització i participació social.

Si voleu més informació sobre la participació del voluntariat en La Marató de TV3 feu click aquí.

Per més informació sobre La Marató de TV3 feu click aquí.