La Marató de TV3 arribarà als 20 anys amb un programa dedicat a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits

El 18 de desembre de 2011 La Marató de TV3 arribarà als 20 anys amb un programa dedicat a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits.

El 24 d’octubre es posarà en marxa la campanya de divulgació de la Marató a les escoles, amb conferències informatives adreçades a alumnes d’entre 12 i 16 anys de tots els centres educatius del país. L’objectiu és donar a conèixer als joves la realitat que es planteja en la Marató d’enguany i promoure l’interès en la participació social de caire solidari.

Els més de 2000 voluntaris, que cada any participen amb el seu compromís i temps en el desenvolupament de la jornada en les 4 seus telefòniques arreu de Catalunya, podran inscriure’s -com l’any passat- a través d’aquest mateix espai web entre els dies 7 d’octubre i 14 de novembre.

La inscripció permet escollir la tasca a realitzar , el torn horari i la seu territorial on vulguin participar, així com les dates i llocs de formació de la campanya 2011.

L’edició Marató 2010 va tancar-se amb el marcador més alt de la seva història, que fins ara ostentava l’edició del 2004. Un excel•lent resultat que se suma a les fites aconseguides el mes de desembre per les diferents activitats i accions de mobilització i participació social.

Si voleu més informació sobre la participació del voluntariat en la Marató de TV3 feu click aquí

Per a més informació sobre La Marató de TV3 feu click aquí