La Marató per la pobresa es durà a terme el diumenge 27 de maig, amb el lema “Que ningú es quedi fora de joc”.

El proper 27 de maig tindrà lloc la Marató per la pobresa, en una edició especial impulsada, conjuntament, pel Govern de la Generalitat de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3.

Aquesta edició serà excepcional per la destinació dels fons recaptats, que, assessorats per una comissió social, es destinaran a projectes centrats en l’assistència, l’habitatge, la inserció sociolaboral i la infància, presentats per organitzacions del tercer sector sense ànim de lucre i àmpliament acreditades.

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família i la Fundació La Marató de TV3, us convidem a participar, un cop més, en aquest projecte tan gran de solidaritat, projecte que es porta a terme amb èxit gràcies al voluntariat del nostre país.

El procés d’inscripció, si voleu participar-hi com a voluntaris, comença el dia 20 de març i s’acaba el 27 d’abril.

La inscripció permet escollir la tasca que voleu fer-hi, el torn i l’horari, així com les dates i els llocs de formació per a la Marató per la pobresa.

En aquesta edició del mes de maig, només hi haurà una única seu, la de Barcelona, i es durà a terme en el Pavelló.número 2 de la Fira de Barcelona, recinte Montjuïc. Podeu trobar tota la informació necessària per inscriure-us-hi clicant aquí .