escola d'estiu

Els participants de la 21a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat han valorat amb una puntuació de 8,6 sobre deu el projecte formatiu de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, segons els resultats de l’enquesta d’enguany. Un total de 171 persones van participar en l’enquesta dels sis tallers i van avaluar els docents, els continguts, la metodologia, el material de suport i el nou format en línia.

La 21a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat es va celebrar els dies 28, 29 i 30 de juliol amb sis tallers en horari de matí i tarda. Aquesta edició, i per primera vegada, va ser en línia per seguir posant a l’abast de les entitats i les persones voluntàries un espai formatiu per millorar en el seu dia a dia.

Inscripcions i participació

En relació amb les inscripcions, els sis tallers va tenir un total de 339 persones inscrites, dels quals 260 han estat dones i 79 homes. També, cal destacar la inscripció de 169 persones voluntàries i de 149 entitats amb 51 coordinadors i coordinadores d’entitats, 60 membres de la junta d’entitats i 59 treballadors i treballadores d’entitats.

La participació va tenir un total de 729 connexions en els sis tallers, els quals va haver-hi molta interacció entre persones voluntàries i les entitats mitjançant el xat amb preguntes, opinions i reflexions dels participants.

Disponibles els vídeos dels tallers

Les persones voluntàries i les entitats tenen disponibles els tallers en línia per gaudir de formacions especialitzades impartides per persones expertes i reconegudes. Pots consultar el programa de la 21a edició de l’Escola per conèixer els continguts que es van tractar en els diferents tallers.