Xarxanet a Griona. Grup d'assistents

5a Trobada territorial dins els actes de celebració de 20 anys del portal


Lleida, pròxima parada de Xarxanet.org en ruta

El dimarts passat, 6 de juny, es va fer la trobada a Girona de la xerrada territorial de “Xarxanet.org fa 20 anys!, al Casal Cívic i Comunitari de les Bernardes (Salt). Com a la resta de territori, costa mobilitzar a les entitats fins a les trobades, malgrat que els assistents descobreixen un piló de recursos i serveis, tots ells gratuïts que faran servir després de la sessió per comunicar les activitats de les seves entitats, per millorar els seus plans de comunicació, complir amb la llei de transparència, conèixer recursos per al seu finançament o publicar notícies d’actualitat de la seva entitat o entorn associatiu entre d’altres.


La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària manté el seu suport a aquest projecte Xarxanet.org per donar suport i veu al sector associatiu i amb els vint anys de recorregut ha crescut gràcies a totes les entitats col·laboradores de la mà d’una coordinació professional, jove i amb molta empenta. Xarxanet.org és un portal portat per a les entitats del sector associatiu, plena de continguts, generats per experts del sector i amb molts recursos a la vostra disposició. Us convidem a conèixer-la ni encara no la teniu present i a continuar col·laborant per fer créixer els recursos per al sector associatiu català.

També a que us subscribiu als seus butlletins, amb més de 15.000 subscripcions seguint aquest enllaç.

El portal és una cooperació entre la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària i diferents entitats associatives, que aporten expertesa i coneixement del món associatiu de primeríssima mà.

Es pot ser entitat col·laboradora de Xarxanet.org de manera gratuïta, elaborar continguts sobre projectes per penjar com a recursos dins del portal, bones pràctiques que es portin a l’entitat o també publicar a l’agenda esdeveniments i actes, tan sols hi ha el requisit d’estar legalment constituïts com entitat sense ànim de lucre, fins i tot a l’agènda es poden publicar actes de plataformes.

Aquí teniu les pròximes trobades:

  • 14 de juny: Lleida
  • 19 de setembre: Barcelona

La participació en aquestes sessions és lliure i gratuïta. Per tal de fer una previsió de l’aforament serà necessari inscriure’s al formulari habilitat, indicant a quina de les sessions es vol assistir.

Per nosaltres és important  que coneixeu el projecte perquè treballem per i amb vosaltres per augmentar el capital social de les entitats i l’enxarxament associatiu.

Us esperem!

Si no coneixeu el projecte, o encara no sou col·laboradors, us deixem les xarxes i la web perquè doneu una ullada i ens coneixeu.

Web:Xarxanet.org

Twitter: xarxanetorgactualitat

Facebook: xarxanet

Instagram: xarxanetorg