Amb la sessió que va tenir lloc a Blanes han estat 6 les poblacions on s’ha presentat el Pla de difusió comarcal de la Direcció general d’Acció Cívica i Comunitària.  Hi han assistit un total de 179 persones provinents de 138 entitats que s’han apropat a conèixer de primera mà els recursos i serveis adreçats a les entitats que la DGACC posa a la seva disposició per a la promoció i el suport al voluntariat i l’associacionisme. Els participants han valorat molt positivament el fet que es portin a terme aquestes xerrades, que apropen una informació molt útil a les entitats dels territori.

Aquestes sessions tenen per objectiu apropar a les entitats i a la ciutadania els recursos que s’ofereixen des del Govern de Catalunya per ajudar al sector a desenvolupar els seus projectes i impulsar el creixement del sector associatiu i la seva consolidació en els diversos aspectes que conformen la seva organització.

A partir del mes de gener està previst que es reprenguin les sessions que al llarg del 2017 es faran a diferents capitals de comarca d’arreu del país. Podreu consultar el calendari i tramitar la vostra inscripció en aquest espai web.