[cs_content][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”2/3″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

Butlletí A l’Abast

El butlletí del voluntariat català

A l’Abast, editat per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, és un butlletí electrònic d’informació i assessorament adreçat sobretot a les entitats i la ciutadania.

La finalitat del butlletí és explicar les polítiques del govern per promoure el voluntariat i enfortir el teixit associatiu. També, s’hi troba informacions que són importants per al dia a dia de les entitats i per ajudar-les en la seva millora i el seu creixement.[/cs_text][/cs_column][cs_column bg_color=”hsla(0, 0%, 96%, 0)” fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/3″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

 

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

Butlletí Actualitat

Butlletí electrònic especialitzat i personalitzable amb la millor informació i recursos per a les entitats i voluntariat de Catalunya.

Subscriu-t’hi
Consulta l’hemeroteca

Butlletí Finançament

Butlletí on s’inclouen les darreres convocatòries de premis, subvencions, concursos i beques públiques i privades que s’hagin publicat durant la setmana anterior a l’enviament.

Subscriu-t’hi
Consulta l’hemeroteca

Alerta per a periodistes

Aquest servei d’alertes us mantindrà informats sobre els principals esdeveniments que han de passar o han passat al tercer sector i al conjunt de l’àmbit no lucratiu. L’objectiu d’aquests enviaments és acostar-vos la realitat del sector per tal de facilitar-vos la tasca de donar veu al món de l’associacionisme i el voluntariat. Aquest és un servei del portal xarxanet.org per a periodistes.

Subcriu-t’hi
Consulta la darrera alerta

Butlletí Non Profit

Nonprofit és el portal d’actualitat sobre tercer sector i voluntariat en llengua anglesa. El butlletí recull les últimes notícies d’aquest portal que pretén ser un espai de trobada per als líders, professionals i altres agents d’interès del tercer sector a nivell internacional.
Subscriu-t’hi
Consulta l’hemeroteca[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]