Butlletí A l’Abast

El butlletí del voluntariat català

A l’Abast, editat per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, és un butlletí electrònic d’informació i assessorament adreçat a les entitats de voluntariat, associacions i la ciutadania.

La finalitat del butlletí és explicar les actuacions que duu a terme el món associatiu i donar a conèixer aquelles informacions que són importants per al dia a dia de les entitats, per ajudar-les en la seva millora i el seu creixement.

Subscriu-t’hi
Consulta l’hemeroteca

Butlletí Actualitat

Butlletí electrònic especialitzat i personalitzable amb la millor informació i recursos per a les entitats i voluntariat de Catalunya.

Subscriu-t’hi
Consulta l’hemeroteca

Butlletí Finançament

Butlletí on s’inclouen les darreres convocatòries de premis, subvencions, concursos i beques públiques i privades que s’hagin publicat durant la setmana anterior a l’enviament.

Subscriu-t’hi
Consulta l’hemeroteca

Alerta per a periodistes

Aquest servei d’alertes us mantindrà informats sobre els principals esdeveniments que han de passar o han passat al tercer sector i al conjunt de l’àmbit no lucratiu. L’objectiu d’aquests enviaments és acostar-vos la realitat del sector per tal de facilitar-vos la tasca de donar veu al món de l’associacionisme i el voluntariat. Aquest és un servei del portal xarxanet.org per a periodistes.

Subcriu-t’hi
Consulta la darrera alerta

Butlletí Non Profit

Nonprofit és el portal d’actualitat sobre tercer sector i voluntariat en llengua anglesa. El butlletí recull les últimes notícies d’aquest portal que pretén ser un espai de trobada per als líders, professionals i altres agents d’interès del tercer sector a nivell internacional.
Subscriu-t’hi
Consulta l’hemeroteca