Verso engega la campanya Face to face, de difusió i promoció del voluntariat en què persones de diversos països, moltes d’elles de Catalunya, deixen el seu testimoni com a voluntàries o usuàries.

Al llarg del projecte Verso s’han visitat nombroses experiències exitoses del treball voluntari adreçat a persones amb necessitats socials. La campanya Face to face dóna veu i posa cara als voluntaris que participen en les diverses iniciatives, i també als usuaris i usuàries que han rebut el suport del voluntariat.

L’objectiu de la campanya és, d’una banda, difondre les experiències personals d’aquests protagonistes i els beneficis que els reporta el voluntariat, i d’una altra, mostrar com, arreu d’Europa, les cares del voluntariat parlen totes amb una mateixa veu i amb un missatge comú . D’aquesta manera, la campanya dóna visibilitat sobretot als usuaris i usuàries dels projectes, que moltes vegades els ha mancat visibilitat a la societat, i també dóna veu a les persones voluntàries com a testimonis de conscienciació i d’acció solidària.

A través d’unes postals, cadascú explica breument què li ha aportat el voluntariat a la seva vida. L’aportació catalana en aquesta campanya ha estat la de diverses parelles de voluntaris-usuaris d’entitats com Fundació Ared, Vae, Punt de Referència i Fundació Èxit. Una foto i un relat curt és la fórmula utilitzada per promoure i expressar les motivacions al voltant del voluntariat.

Face to face es difon online per arribar al màxim de gent possible i per unir voluntariat i usuaris d’arreu d’Europa en una mateixa pàgina web. Es preveu que la campanya pugui tenir continuïtat i l’espai web es mantingui com a repositori de totes les experiències que usuaris i voluntaris vulguin compartir.

.