El dia 3 de desembre es va celebar el Dia Internacional del Voluntariat. La Vicepresidenta del Govern i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté el va presidir. L’acte, desenvolupat a la Sala Endesa, va ser conduit per l’Albert Om.

El dia 3 de desembre, a la Sala Endesa, va tenir lloc la celebració del Dia Internacional del Voluntariat.

La Vicepresidenta del Govern i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, va presidir un acte que, en aquesta edició, es va dissenyar i organitzar amb la participació d’entitats de voluntariat

L’acte va ser conduit per l’Albert Om.

En aquesta celebració es va voler donar veu a les persones voluntàries que dia a dia aporten el seu temps per millorar l’entorn. Per això es va comptar amb la  participació de quatre persones voluntàries que van poder expressar, de forma directa i vivencial, la seva experiència i els motius que els van portar a començar a fer voluntariat.

També es va presentar el projecte guanyador del Premi voluntariat 2014, a càrrec de l’Oriol Esculies, director de Projecte Home Catalunya, entitat que va rebre el guardó l’any passat. El Premi voluntariat 2014 girava entorn de la millora de la transparència.

La part més lúdica de l’acte va anar a càrrec del cor Cantabile, que va interpretar 6 cançons.

Si voleu més informació sobre l’acte podeu llegir la Nota de Premsa del Departament