• Inici
 • Celebració 30 anys escoles del PFAVC

  El proper mes d'octubre ens fa il·lusió celebrar els 30 anys del PFAVC en el marc del què seria la trobada d'escoles del mes d’octubre.
  Tenint en compte que la trobada l’estem pensant també com un acte de reconeixement i celebració amb les escoles ens agradaria que, a més de vosaltres, hi fossin altres persones de l’equip directiu/docent.

  Amb l’objectiu que el màxim d’escoles possibles pugueu estar presents en aquesta celebració que ens implica a totes, agrairíem que dediquéssiu uns minuts a omplir aquest formulari i, que abans de respondre’l, compartiu les dates proposades amb les persones del vostre equip directiu/docent que voleu que hi siguin.

  Teniu temps fins el 2 de setembre !

  Gràcies per la vostra col·laboració!


  (*) Els camps amb asterisc són obligatoris.

  Comunicació del Departament a la persona que emplena aquest formulari:

  Informació bàsica de protecció de dades del tractament “Actuacions”
  Responsable del tractament: Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials.
  Finalitat: La finalitat és la gestió de les dades de les persones que participen en activitats de format i finalitat diversos, organitzades per la Direcció General.
  Legitimació: Consentiment de l’interessat. Podeu retirar-lo en qualsevol moment.
  Destinataris: Les dades no es cediran a tercers.
  Drets de les persones interessades: Podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les o suprimir-les, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, quan sigui procedent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit a la Direcció General D’Acció Cívica i Comunitària per correu postal (Passeig del Taulat, 266-270 08019 Barcelona) o correu electrònic (adreçat a dgacc.dretssocials@gencat.cat i signat electrònicament amb DNI electrònic o certificat digital reconegut).
  Informació addicional al web: https://dretssocials.gencat.cat/protecciodades