Catalunya és un país amb una forta tradició en l’àmbit del voluntariat. En aquest context, podem veure com les entitats del voluntariat encaren nous reptes, milloren la seva gestió, implanten espais de participació i proposen noves accions i campanyes.

En aquest sentit, el proper dia 14 de desembre, la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques, juntament amb l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana de Voluntariat Social, commemora el Dia Internacional del Voluntariat (instaurat per les Nacions Unides el 5 de desembre de 1985, que es durà a terme al Palau de Pedralbes de Barcelona (Av. Diagonal, 686) a partir de les 19 h. En el decurs de l’acte el conseller de Governació, Jordi Ausàs, lliurarà els Premis Voluntariat i el Premi Eliseu Colomer als guanyadors d’aquesta edició dels guardons.

Esperem la vostra presència a l’acte, que té aforament limitat. Cal confirmar l’assistència al tel. 93 458 99 06 (de 9 a 14 h) o a barcelona@federacio.cat.