En aquesta secció hi trobaràs informació sobre com funcionen i s’organitzen l’associacionisme i el voluntariat. Aquí tens tot el que necessites si vols formar part d’una entitat sense ànim de lucre o fer voluntariat.

Què vol dir fer voluntariat i participar en una entitat?

Del voluntariat sorgeix la satisfacció d’oferir el teu temps, el teu esforç i els teus coneixements. Gràcies a l’acció voluntària, pots aprendre noves habilitats, conèixer persones i millorar el teu entorn. Més informació.

Troba una entitat de voluntariat

Troba les entitats sense ànim de lucre que tens més a prop teu. Consulta el directori d’entitats.

Vols formar-te per ser voluntari?

El Curs d’Iniciació al Voluntariat (CIV) és una formació per apropar-se al món del voluntariat i despertar l’interès per iniciar-se en aquest àmbit. Consulta l’agenda de cursos d’Iniciació al Voluntariat.

Butlletins

Si vols estar al dia de les activitats de la DGACC i rebre informació sobre associacionisme i voluntariat, omple el formulari següent i rebràs el nostre butlletí. Subscripció al butlletí A l’Abast.

Preguntes més freqüents

En aquesta secció hi trobaràs una relació de les preguntes més freqüents de la ciutadania sobre l’associacionisme i el voluntariat. Consulta les preguntes més freqüents.