Necessiteu un aliat? Voleu sumar l’empresa? Voleu compartir i fer créixer el vostre projecte? Voleu saber com fer-ho? I com mantenir-ho? Aquesta és la formació –en línia- que us aportarà perspectiva i elements. Apunta’t!

La vinculació de les empreses amb la tasca de les entitats és un element importantíssim en la millora de l’impacte dels projectes que les entitats duen a terme. Al costat del conegut suport econòmic i/o la cessió de béns o productes, hi ha sobretot la implicació de les empreses en els projectes de les entitats aportant solucions, respostes i apostes, que només poden venir d’aquest sector productiu.

El curs s’adreça a les persones responsables de la planificació estratègica de l’entitat (responsables generals, de projectes, de finançament,…) i amb funcions tècniques i directives. El curs aborda aspectes que van des del coneixement del món empresarial, fins a la fidelització de les empreses, passant per tot el procés de redacció de la proposta i el projecte de col·laboració.

Aconseguir aquesta relació i preparar les entitats per a què sigui exitosa, és un dels reptes que recull el Pla Nacional de l’Associacionisme i el Voluntariat 2014-2015, i al qual es vol donar resposta des de la DGACC amb aquesta actuació, programada perquè sigui impartida en línia per tal de facilitar la participació de les entitats del territori.

Per a més informació  i inscripcions, consulteu:

Com presentar un projecte motivador a les empreses.