Divendres 16 de maig va començar a Barcelona el curs Com presentar projectes motivadors a les empreses?, amb un gran èxit de participació. La propera edició del curs és a Tarragona i comença el dia 23 de maig. Encara us hi podeu inscriure!

El curs té un format semipresencial on al llarg d’un mes es faran dues sessions presencials (la primera i la cloenda) i un període e-learning de tutorització, amb un total de 23h. Es realitzaran 5 edicions repartides per tot Catalunya.

Els objectius del curs són conèixer les vies de col·laboració entre les entitats no lucratives i les empreses, i mostrar les eines per presentar un projecte de manera motivadora a una empresa realitzant un correcte acostament al món empresarial, amb l’objectiu d’ajudar les organitzacions no lucratives a diversificar les seves fonts de finançament. D’altra banda, el curs també té per objectiu permetre a algunes de les entitats que s’hi formin amb èxit participar en l’Espai Pitching Solidari del Marketplace 2014.

El contingut del curs es pot consultar al catàleg de cursos del Pla de formació del voluntariat de Catalunya.

El curs de Tarragona comença el dia 23 maig de 9.30-13.30, amb una sessió presencial.

Del 23 de maig al 27 de juny comença el període de formació en línia i la darrera sessió presencial, de cloenda, està prevista pel dia 10 de juliol de 9.30 a 13.30h.

Les sessions presencials es realitzaran a la CASA DEL MAR de Tarragona, situada al carrer Francesc Bastos, 19