El 24 d’octubre comença el període de votació popular del Premi Voluntariat, que finalitzarà el dia 15 de novembre, a les 12 h.. Esperem la vostra participació!

El dia 24 d’octubre, a les 10 h, s’obre el període de votacions per seleccionar el candidat finalista al Premi Voluntariat de la modalitat votació popular d’entre els set projectes presentats, i es clourà el 15 de novembre, a les 12 h. Aquest guardó, creat l’any 1993 per la Generalitat de Catalunya, vol donar reconeixement a aquells projectes de voluntariat que excel•leixen per la seva qualitat, amb la finalitat de promocionar i millorar l’acció voluntària, el seu reconeixement i la seva valoració social.

Aquest premi és una de les quatre modalitats que formen el Premi Voluntariat:

– Projectes d’àmbit nacional, amb una dotació de 12.000 €.
– Projectes d’àmbit local/comarcal, amb una dotació de 8.000 €.
– Premi Eliseu Colomer, amb una dotació de 6.000 €.
– Premi votació popular, amb una dotació de 6.000 €.

Entre els dies 24 d’octubre i 15 de novembre qualsevol persona pot votar un dels set projectes finalistes de la modalitat votació popular fent un clic aquí.

Uns premis amb 20 anys de trajectòria

Enguany el Premi Voluntariat arriba a la 20a edició. Els principals objectius del guardó són: assolir un reconeixement social i institucional del voluntariat i impulsar projectes en aquest àmbit que contribueixin a construir una societat més justa i solidària.

En la passada edició, els guanyadors del Premi Voluntariat a les quatre modalitats van ser:

– En la modalitat nacional, el projecte “Per i per a la solidaritat”, de l’Associació d’Amputats Sant Jordi.
– En la modalitat local/comarcal, el projecte “Xarxa de voluntariat del casc antic”, del Pla comunitari del Casc Antic.
– En el premi Eliseu Colomer, el projecte “Teixint i multiplicant xarxes: Inclusió i Participació Social a través de les TIC”, de l’Associació de Joves per la Igualtat i la Solidaritat.
– En la modalitat de votació popular ha estat el projecte “E.S.F.E.R.A. Jove (Experiència, Solidaritat, Formació, Eines, Recursos i Acció!)”, de l’entitat Fundació Marianao.