Aquest dissabte 23 ja comencen les formacions per les persones que enguany participen com a voluntaris a La Marató de TV3. Les formacions, en diferents dies i poblacions, s’allargaran fins el 3 de desembre Us donem les gràcies per participar-hi i us animem a implicar-vos a fons com a voluntaris/es en algun dels  projectes de les entitats catalanes.

La gran expectació que genera aquesta activitat solidaria de la Marató de TV3 ha fet que les places per a poder participar com a voluntari en aquesta edició s’exhaurissin en poques hores. Això posa de manifest el gran interès i entusiasme de la ciutadania per participar de manera activa en iniciatives adreçades a la millora de les persones i la societat.

Per aquest motiu volen posar a l’abast de totes les persones interessades en participar de forma activa amb el seu entorn, les demandes d’entitats que necessiten persones voluntàries, així com altres recursos i informacions que us poden acostar al voluntariat del dia al dia.

Si busques una activitat voluntària en la qual poder participar, i quines entitats necessiten ara persones voluntàries, enllaça a Vols fer voluntariat?
Si vols conèixer què és el voluntariat, quins són els seus àmbits d’actuació i de quina manera s’incorpora a l’entitat, enllaça a Vull saber què és el voluntariat
Si t’agradaria saber quina formació pots fer abans de començar a fer voluntariat, consulta Vull fer formació!
Si t’interessa estar ben informada o informat sobre el món associatiu i de voluntariat has de conèixer www.xarxanet.org i el butlletí A l’abast!
Si vols conèixer quines són les polítiques de voluntariat respecte de la ciutadania, consulta el Pla Nacional de l’Associacionisme i el Voluntariat
I si tens dubtes, suggeriments, si ens vols fer alguna consulta, ens envies un mail a ciutadania@voluntariat.org