El pròxim 11 de desembre de 2012, el Departament de Benestar Social i Família commemora el dia Internacional del Voluntariat i lliura els 20ns Premis Voluntariat en un acte que tindrà lloc a la Sala Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona.

Un any més, el Departament de Benestar Social i Família commemora el Dia Internacional del Voluntariat, 5 de desembre, en un acte que enguany organitza juntament amb la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana de Voluntariat Social.

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional del Voluntariat, es coneixeran els guanyadors i es lliuraran els Premis Voluntariat, que arriben a la 20a edició. Aquests premis consten de quatre modalitats:

– Projectes d’àmbit nacional, amb una dotació de 12.000 €
– Projectes d’àmbit local/comarcal, amb una dotació de 8.000 €
– Premi Eliseu Colomer, amb una dotació de 6.000 €
– Premi de votació popular, amb una dotació de 6.000 €

Celebració especial pels 20 anys de Premis Voluntariat

Per celebrar aquests 20 anys de Premis Voluntariat i coincidint amb la commemoració del Dia Internacional del Voluntariat, volem reforçar l’esperit del voluntariat, que tan bé va recollir Miquel Martí i Pol en el seu Poema als Voluntaris, amb l’actuació del grup The Gospel Viu Choir, que interpretarà el Poema als Voluntaris d’en Miquel Martí i Pol, musicat especialment per a l’ocasió.

Com puc assistir a l’acte de celebració del Dia Internacional de Voluntariat i lliurament dels 20ns Premis Voluntariat?

L’acte de celebració tindrà lloc el dia 11 de desembre, a les 18.30 h, a la Sala Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona (carrer de Lepant, 150).

Atès que l’aforament és limitat, cal que confirmeu la vostra assistència enviant un correu electrònic a l’adreça div@gencat.cat.

Podeu confirmar l’assistència de totes les persones de la vostra entitat que estan interessades a venir. Les dades necessàries per poder fer la reserva són el nom i els cognoms, l’entitat de procedència i un telèfon de contacte.

Les places es reservaran per ordre d’arribada a la bústia de confirmació d’assistència i s’enviarà un correu de resposta comunicant-vos si teniu plaça reservada o no.