Encara sou a temps d’apuntar-vos a les sessions de Transparència i qualitat de la informació. Moltes entitats ja ho han fet; si voleu respostes i propostes, la sessió  us dóna elements per avançar. Properes sessions a Sabadell, Girona i Granollers.

Més de 60 entitats han participat ja en les sessions Transparència i qualitat de la informació, que tenen per objectiu formar i sensibilitzar sobre el valor i els beneficis de millorar la comunicació aplicant criteris de transparència i facilitar a les entitats aplicar criteris d’autodiagnosi de la transparència a la seva pàgina web per a detectar-ne els espais de millora..

La formació s’adreça a persones d’entitats del tercer sector amb responsabilitat de govern o gestió i a tècnics de comunicació i/o persones responsables de la comunicació de les entitats sense ànim de lucre independentment de les seves característiques en quant a àmbit d’actuació o territorial, forma jurídica, nombre de socis i voluntaris, i recursos econòmics o humans.

En les properes setmanes està prevista formació a Sabadell, Girona i Granollers i es preveu també una sessió a Barcelona a finals de novembre.

·         Més informació