Dos manos entrelazandose. Acompañar

El projecte ‘Comunitats contra l’Aïllament Social’ té com a objectiu implicar la comunitat en la lluita contra la solitud no volguda i l’aïllament social.

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials, impulsa el projecte ‘Comunitats contra l’Aïllament social’ arran de la necessitat d’implicar la comunitat i la ciutadania en la lluita contra la solitud no volguda i l’aïllament social, un dels reptes més destacats de qualsevol societat avançada i més evident arrel de la pandèmia.

Aquest projecte té per objectiu atendre persones en situació de vulnerabilitat social, de solitud no volguda, de manca d’autonomia i d’aïllament social; persones amb dificultats de socialització, d’inclusió comunitària o dèficit relacional per manca d’interacció familiar i de convivència, acompanyant-les cap a processos de socialització, d’inclusió i de seguiment individualitzat, perquè aconsegueixin una major qualitat de vida.

Busquem una entitat de voluntariat que vulgui participar en el projecte!

Per poder impulsar aquest projecte, ens agradaria poder comptar amb la participació d’una entitat de voluntariat del territori. L’objectiu és fer un acompanyament social a través de diferents voluntaris i voluntàries que col·laborin acompanyant a totes aquelles persones que ho necessitin per tal d’integrar-se en un context socialitzador que trenqui amb la seva situació d’aïllament o de solitud no volguda.

Necessitem una entitat voluntària.

Voleu participar en aquest projecte i acompanyar a qui se sent sol/a? La vostra entitat està interessada en participar d’un projecte social? Us agradaria convertirvos en unagent actiu de la vostra comunitat? Si vols participar en aquest projecte pots aconseguir més informació adreçant-vos al Casal Cívic i Comunitari Tarragona-Campclar, en el telèfon 977 54 98 00 o podeu enviar un correu electrònic a cc.campclar@gencat.cat