Alberto Ibai

La 19a edició de l’Escola d’estiu del voluntariat (EEV) és un projecte formatiu de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC), que consisteix en la realització de cursos especialitzats per a persones voluntàries i responsables d’entitats de voluntariat.

Com a novetat aquest any, canviem el format de l’EEV, en un sol dia programarem totes les formacions amb una sessió inaugural i tres itineraris diferents: potenciem la comunicació, apoderem els nostres infants i joves, i gestionem equips, gestionem persones. Aquí et donem a conèixer els docents del tercer itinerari: Gestionem equips, gestionem persones.

Alberto Ibai

 

Alberto Ibai

Mediador, entrenador i formador. Durant anys ha estat combinat el meu treball com mediador comunitari amb la meva veritable passió, la formació. Actualment em dedico al “coaching” professional, al desenvolupament d’equips i a la formació en habilitats personals.

Gaudeixo entrenant a persones, aprofitant el més rellevant de les diferents formacions que he cursat per posar-ho a la seva disposició i extreure aprenentatges conjunts cada dia.

 

Esther Hierro

Esther HierroÉs consultora especialitzada en comunicació a través del joc i des de 2004 treballa a MARINVA (www.marinva.es), empresa pionera en l’àmbit del joc com a estratègia, metodologia i tècnica de comunicació, formació i educació. Educadora social, en una altra vida va ser publicista.

En el seu temps lliure, a més de ser secretària de l’Associació Internacional pel Dret de nens i nenes a jugar a Espanya (www.ipaworld.org), i flipar amb la intervenció a través del joc en l’àmbit hospitalari, té debilitat per aprendre, jugar i veure diversos capítols de sèries seguits com si no hi hagués un demà.