Més de 380.000 persones visiten Xarxanet.org i Voluntariat.org durant l’any 2017

Connecta’t al voluntariat és una plataforma tecnològica que permet rebre la proposta de voluntariat ideal i alhora, simplifica i automatitza la cerca de nous voluntaris a les entitats sense ànim de lucre.

Al cor de la plataforma s’ha implementat una tecnologia que combina diferents paràmetres, el que permet generar millors recomanacions de voluntariat. La plataforma analitza les propostes de voluntariat i recomana aquelles que millor s’ajusten al perfil i les preferències de cada persona.

Connecta’t al voluntariat busca millorar l’impacte de la sensibilització ciutadana a la vegada que respon a alguns dels reptes i objectius acordats en el manifest final del 3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat.

Què cal fer per trobar propostes de voluntariat?

Per trobar una proposta de voluntariat a Connecta’t al voluntariat, només has d’omplir la barra de cerca a la pàgina principal, seguir els passos següents i fer clic a Cercar:

  • Cerca per una paraula clau (monitor, educador ambiental…).
  • Cerca per un àmbit de voluntariat (social, sanitari, esport…).
  • Cercar per un municipi.

La nostra plataforma et llistarà les propostes de voluntariat segons les preferències seleccionades. Amb la cerca avançada podràs definir millor el llistat de propostes de voluntariat.

Què cal fer per rebre propostes de voluntariat?

Per rebre propostes de voluntariat pots completar el teu registre en línia a Connecta’t al voluntariat i estableix quines són les teves preferències de voluntariat des de la configuració a l’apartat “Modificar perfil”.