Ets una entitat i busques un espai on donar a conèixer les teves propostes de voluntariat? Necessites incorporar persones voluntàries al teu equip? Ets una persona interessada en fer voluntariat? Tens ganes d’oferir el teu temps, esforç i compromís en una causa social?

Connecta’t al voluntariat és una plataforma tecnològica que permet trobar l’activitat de voluntariat ideal i alhora, simplifica i automatitza la cerca de nous voluntaris a les entitats sense ànim de lucre. Un espai de trobada de les entitats de voluntariat i de les persones que volen fer voluntariat o fan voluntariat a Catalunya.

Com utilitzar la plataforma?

Si ets una persona voluntària pots veure els passos a seguir per inscriure’t a una proposta en aquest vídeo. Per rebre propostes de voluntariat pots completar el teu registre en línia a Connecta’t al Voluntariat i establir quines són les teves preferències de voluntariat des de la configuració a l’apartat Modificar perfil.
En cas que siguis una entitat interessada en compartir les teves crides de voluntariat pots registrar-te a Connecta’t al voluntariat i fer clic a Publicar una proposta de voluntariat. Allà cal escollir el tipus de proposta i incloure-hi la següent informació: nom de l’activitat, data i horaris, ubicació, àmbit de la proposta, imatge o vídeo de la proposta.

Pots veure com fer-ho en el següent vídeo: