Si vols fer-nos arribar alguna consulta, comentari o suggeriment pots emplenar el següent formulari, i et farem arribar la resposta en 48h. Pots consultar també les preguntes més freqüents

Per consultes d’assessorament i acompanyament a entitats omple aquest formulari.

Formulari de contacte

He llegit i accepto que es tractin les meves dades amb la finalitat indicada a l'apartat sobre protecció de dades

(*) Els camps amb asterisc són obligatoris.

Informació de contacte

Direcció: Pg. Taulat 266 – 270 l 08019 Barcelona

Telèfon: 934 83 10 00

Correu electrònic: spav.tsf@gencat.cat

Informació bàsica de protecció de dades del tractament “Voluntariat”

Responsable del tractament: Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
Finalitat: La finalitat és el tràmit i gestió de les dades de les entitats sense afany de lucre de voluntariat de Catalunya, censades al Cens d’entitats de voluntariat de Catalunya i la publicació al Web del Departament, i també d’entitats de voluntariat no censades.
D’altra banda, l’alta de persones, als espais de trobada entre voluntaris i entitats mitjançant les plataformes tecnològiques de la direcció general, que volen participar en activitats organitzades per les entitats.
Enviament de comunicacions, publicacions i per a la participació en esdeveniments. Estudis i informes de gènere.
Legitimació: Consentiment de l’interessat. Podeu retirar-lo en qualsevol moment.
Destinataris: Les dades es cediran a entitats, amb el consentiment previ de la persona interessada.
Drets de les persones interessades: Podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les o suprimir-les, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, quan sigui procedent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit al Servei de Promoció de l’Associacionisme i el Voluntariat de la Subdirecció General de Cooperació Social i Voluntariat de la Direcció General D’Acció Cívica i Comunitària per correu postal (Passeig del Taulat, 266-270 08019 Barcelona) o correu electrònic (adreçat a spav.tsf@gencat.cat i signat electrònicament amb DNI electrònic o certificat digital reconegut).

Informació addicional al web: http://treballiaferssocials.gencat.cat/protecciodades