Premi Voluntariat

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, convoca una nova edició del Premi Voluntariat. Enguany encetem la XXVena edició que, en aquesta ocasió, premia aquells projectes la finalitat dels quals sigui, la finalitat dels quals sigui la millora o desenvolupament del treball en xarxa de l’entitat. Per a més informació pots consultar aquí.

Aquesta edició, a més, incorpora una novetat. La presentació de les sol·licituds només serà per via electrònica i la documentació que caldrà adjuntar, es podrà fer a través de suport digital. Les entitats concursants hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça spav.tsf@gencat.cat, amb l’enllaç corresponent a la transferència d’arxius feta mitjançant We-Transfer al web www.wetransfer.com.

Si encara no disposes de signatura electrònica, pots consultar els diferents tipus de certificats digitals des d’aquest enllaç.

Des del Servei de Promoció de l’Associacionisme i el Voluntariat hem elaborat una guia explicativa per a què sigui de la màxima utilitat a les entitats participants. La pots consultar a través d’aquest enllaç.

El termini de presentació de sol·licituds comença el dia 4 de setembre i finalitza el dia 3 d’octubre.

Podeu consultar la convocatòria del Premi des d’aquest enllaç.

Per a més informació podeu consultar les bases del Premi Voluntariat 2016.