Logotip de Càritas Catalunya

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha posat a disposició de les administracions públiques i les entitats socials la plataforma Connecta’t al voluntariat per donar suport a persones vulnerables en el marc de l’emergència sanitària actual.

Ara, Càritas Catalunya, mitjançant les 10 Càritas diocesanes amb seu a Catalunya, fa una crida a les persones joves, majors d’edat, amb disponibilitat temporal i capacitat de treball en equip per al suport en els menjadors socials, el servei d’ajuda a domicili, els centres de distribució d’aliments i també suport telefònic a les persones necessitades.

Propostes de voluntariat de les 10 Càritas diocesanes amb seu a Catalunya:

Connecta’t al voluntariat

La plataforma esdevé un espai de referència per trobar reunides i agrupades les diferents crides dels poders públics i de les entitats, amb l’objectiu que la ciutadana que estigui en disposició d’organitzar-se per atendre les necessitats bàsiques de la població vulnerable.

Si ets un ajuntament o una entitat i vols registrar-te al Connecta’t al voluntariat consulta la notícia La plataforma Connecta’t al voluntariat disponible per ajuntaments i entitats o escriu-nos al correu  spav.tsf@gencat.cat per la qual us podeu adreçar per fer-hi consultes o demanar-nos suport. 

Les propostes de voluntariat que es difonen mitjançant el portal Connecta’t al Voluntariat són les que compleixen amb les instruccions i recomanacions publicades tant pel Departament de Treball Afers Socials i Famílies com pel Departament de Salut.