El dia a dia de les entitats i de les persones que hi participen, els recursos de les entitats, la relació amb l’Administració, la comunicació i la incidència de la feina feta i el treball en xarxa, són els 5 eixos de de debat del 3r Congrés.

L’objectiu d’aquesta iniciativa de treball territorial és recollir quina és la situació de les entitats i el seu capital humà en un espai de debat que permeti compartir inquietuds, necessitats, mancances o neguits, però també identificar solucions, propostes de millora i desitjos, entre d’altres. Es tracta d’una proposta oberta també a la resta d’agents interessats com les administracions locals, les universitats o les empreses que col·laboren amb entitats sense ànim de lucre.

Les conclusions d’aquest procés participatiu que clourà el 20 de maig a Barcelona han de ser la base per impulsar l’acció del Govern en relació al món associatiu i el voluntariat, a través del Pla Nacional del Voluntariat i la nova Llei de foment de l’associacionisme.

Si voleu participar a les sessions territorials encara us podeu inscriure a través d’aquest ENLLAÇ.

Properament s’obrirà la inscripció per participar a la sessió dinal del 20 de maig. Podeu seguir tota l’actualitat del congrés a voluntariat.org i xarxanet.org.