Dolors Reig formadora a l'Escola d'Estiu del Voluntariat

Ja estan obertes les inscripcions de la 20a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat, que enguany tindrà lloc el 10 de juliol a Girona. Afanya’t a inscriure’t, les places són limitades!

L’Escola ofereix l’oportunitat de participar en un espai formatiu únic a Catalunya i fomentar l’intercanvi d’experiències entre les persones voluntàries i les entitats. En un sol dia es programen totes les formacions amb una sessió inaugural i quatre tallers diferents.

Jordi Flamarich

Periodista i consultor en comunicació digital, ha desenvolupat tota la seva carrera professional en l’àmbit d’Internet i les noves tecnologies. És professor de periodisme mòbil al Centre de Formació i Desenvolupament del Col·legi de Periodistes de Catalunya. També, és professor al Màster Universitari de Desenvolupament d’Aplicacions per a Dispositius Mòbils de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Com a professional en actiu assessora i imparteix cursos de capacitació i ús de tecnologies 2.0 en entorns professionals.

Rosa Sayeras

Biomèdica de formació, va acabar la carrera i es va endinsar en el món educatiu. Va cursar el màster de formació de professorat de secundària i ha format part de l’equip organitzador del projecte Canvia el teu món 2017 que va tenir lloc a Barcelona i van participar una dotzena d’escoles i instituts i uns 700 alumnes. A més a més, ha participat en voluntariats amb docents a Paraguai i Nicaragua. Actualment, treballa com a professora de secundària i és mentora del moviment Edcamp a Girona.

Neus Giménez

Tècnica de projectes a la Fundació Jaume Bofill, coordina el projecte Edcamp – Comparteix Aprenentatges, en aliança amb EdcampFoundation (EUA).  La seva trajectòria professional ha estat sempre vinculada al món educatiu, en l’àmbit de l’educació formal i el lleure educatiu. Ha treballat com a docent i educadora a diversos centres d’alta complexitat de Madrid, on ha desenvolupat projectes de participació democràtica i d’aprenentatge i servei. A més a més, va ser fellow del programa Empieza por Educar, enfocat al desenvolupament de competències educatives en la docència i el lideratge educatiu. També, ha col·laborat com a formadora de docents a les organitzacions Enseña por México i ACOES-Honduras.

Ester Mullera

Psicòloga especialitzada en violència masclista, treballa al Servei d’Informació i Atenció de les Dones, de Lloret de Mar i de Palafrugell. A Lloret fa les teràpies psicològiques i a Palafrugell les primeres atencions i coordinacions de les dones que venen al servei. És coordinadora del #projecteigualat, un projecte escolar emmarcat en tallers coeducactius i preventius en igualtat i prevenció de violència masclista. Ha participat en l’elaboració i execució del punt lila i el protocol d’agressions sexuals de Lloret i Palafrugell. També, realitza teràpies de sexualitat i teràpia de parella.

Juan Antonio Gómez

Enginyer de telecomunicacions, és expert a gestionar projectes, motivar equips i formar a persones utilitzant la creativitat i el desenvolupament d’habilitats i capacitats personals. El 2008 va fundar ADAMA, la primera entitat social d’atenció a persones vulnerables especialitzada en la gestió emocional i motivacional de les persones.